Activiteiten

Wat we doen

Onze activiteiten

INDUSTRIE

EN KMO

INDUSTRÏELE INSTALLATIES


Dankzij jarenlange ervaring en een goed gevulde referentielijst waarop heel wat regionale en internationale bedrijven staan, kunnen we steeds een gepaste oplossing bieden voor elke onderneming. Dit gaat van herstelling tot totaalpakket.


We zijn zowel gespecialiseerd in industriële installaties, zoals productielijnen, als in gebouwtechnieken, zoals distributie, verlichting en HVAC. Verder kunnen wij, indien gewenst, ook de benodigde ontwerp- en engineeringtaken op ons nemen.


Zoals steeds hechten we erg veel belang aan kwaliteit en afwerkerking, zowel zichtbaar als onzichtbaar, en we passen ons vlot aan aan de normen van onze opdrachtgevers.


RESIDENTIEEL

WONINGEN


Een residentiële woning, appartement, kantoor of opbrengsteigendom vraagt een persoonlijke aanpak. De elektriciteit is steeds het knooppunt die verschillende technieken met elkaar verbindt.


Met heel wat ervaring zorgen wij voor betrouwbare en kwalitatieve oplossingen.


Rechtstreeks contact is hierbij zeer belangrijk. Door de grote tevredenheid van onze klanten verzorgen wij vaak meer dan enkel de elektriciteit. Een totaalpakket op maat kan aangeboden worden. Voorbeelden van integreerbare technieken zijn bijvoorbeeld:

- algemene elektriciteit

- verwarming en sanitair

- ventilatie en koeling

- stofzuigersysteem

BORDENBOUW

ELEKTRISCHE BORDEN


baetec ontwerpt en/of bouwt elektrische borden voor distributie, sturing (automatisering) en bediening. We doen dit voor installaties met zowel hoge als lagere spanningen en vermogens.


Of het nu gaat over het ontwerp, de indienstname of câblage volgens voorgedefinieerd schema: wij werken steeds volgens de wensen van de klant.


De werkzaamheden vinden plaats in eigen werkplaats, zodat we steeds een nauwkeurig afgewerkt resultaat kunnen leveren. Verder ondergaat elk bord een interne controle, op diverse kritische punten, alvorens het wordt geplaatst of afgeleverd aan de klant

GROENE ENERGIE EN SMART GRID

ZONNEPANELEN


De alsmaar grotere schaarste aan energie zorgt ervoor dat we volop naar duurzame alternatieven moeten zoeken voor de klassieke centrales. Zonnepanelen zijn de meest toegankelijke weg naar eigen energieopwekking en zijn bovendien een rendementvolle en milieuvriendelijke investering.


baetec plaatst jaarlijks tientallen solar- installaties, zowel klein als groot. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat we een perfect beeld kunnen vormen van uw noden.


Naast de plaatsing van fotovoltaïsche panelen en omvormers, kunnen we ook slimme oplossingen voorzien voor de opslag en distributie van de opgewekte elektriciteit.

SLIMME LAADPALEN


Het groeiende marktaandeel van elektrische wagens zorgt dat er een steeds grotere nood onstaat aan laadinfrastructuur.


Zeker wanneer er een eigen energiebron aanwezig is, zoals zonnepanelen, is het bijzonder interessant om laadstations te voorzien die rekening houden met de huidige opwekking. Op die manier kunnen energie-overschotten rechtstreeks worden opgebruikt in plaats van geïnjecteerd te worden in het distributienet.


Onze universele laadpalen zijn geschikt voor het opladen van vrijwel elk type elektrische of plug-in hybride wagen.

 

AGRARISCH

AGRO


baetec heeft al sinds jaar en dag een grote affiniteit voor de landbouwsector. Dat maakt dat we ook heel wat agratische projecten hebben uitgevoerd in het verleden. We bieden nieuwe en vertrouwde technieken en kunnen u als geen ander terzijde staan bij het aanleggen, onderhouden en repareren van elektrotechische installaties.


We hebben heel wat ervaring met de plaatsing van energiezuinige ledverlichting, alarmmeldingen, ventilatie, aggeregaten en noodstroomvoorzieningen, luchtverversing voor diverse staltypes, waterregistratie en PV-panelen. Ook voor alle andere technieken kan u bij ons en onze installatiepartners terecht.

GRAAFWERKEN

MINIGRAVER


Om u een maximale service te kunnen bieden, is baetec in het bezit van een aantal gespecialiseerde machines en transportmiddelen. Naast diverse hoogtewerkers, zijn we eveneens in het bezit van twee minigravers van het merk Takeuchi. 


Onze minigravers zijn uitermate geschikt voor het uitgraven van gleuven voor kabels, installatieputten, maar ook voor algemene graafwerken. Bovendien wordt de machine bediend door een ervaren vakman, die uw graafwerken gegarandeerd tot een goed einde brengt.

Andere activiteiten

Databekabeling

Toegangscontrole

Netwerkinfrastructuur

Domotica

Verlichting

Machine- en procesautomatisering

Service en onderhoud

Kabelberekeningen